Τουρνουά «3Χ3» στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ, την Ε.Σ.Κ.Κ και την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης διοργανώνει στις 9-10 Μαϊου 2015 το αθλητικό τουρνουά μπάσκετ «3 με 3».

Πρόκειται για μία γιορτή του μπάσκετ όπου αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 18 ετών (γεν.1997 – 2007) θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, φτιάχνοντας ομάδες με το σχολείο τους, με το σωματείο τους ή απλά με την παρέα τους
Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν τον αθλητισμό θα βρίσκονται εκεί για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν όλες τις προσπάθειες από κοντά, σε μία εκδήλωση που στόχο έχει την διασκέδαση μέσω της… δίψας για μπάσκετ και όχι της… δίψας για διάκρισης, αφού θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Κάθε ομάδα θα απαρτίζεται από τρεις παίκτες κι έναν αναπληρωματικό και σύμφωνα με την ηλικία του μεγαλύτερου ηλικιακά αθλητή τους θα κατατάσσεται σε μία απ’ τις 9 κατηγορίες ομάδων. Οι αγώνες θα ολοκληρώνονται είτε με τη συμπλήρωση των 16 πόντων για μία ομάδα, είτε στα 20 λεπτά, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελούνται τρεις ελεύθερες βολές για κάθε ομάδα. 
Επίσης, εκτός απ’ τους καθιερωμένους αγώνες το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαγωνισμό τριπόντων και διαγωνισμό ελευθέρων βολών.
Ενημερωτικά έντυπα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς του τουρνουά, όπως και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να προμηθευτείτε είτε απ’ τα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ο.Κ www.basket.gr, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε τις αιτήσεις σας μέχρι την Πέμπτη, 7 Μαϊου 2015.