Συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Στρογγύλη» σας προσκαλούν την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στις 20:30 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου να παρακολουθήσετε τη συναυλία της «δασκάλας με τη χρυσή φωνή» Φωτεινής Βελεσιώτου.

Με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια και μοιράζεται τις μελωδίες που αγαπάει παρέα με το κοινό της. Εκτός από τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, ενώ θα ακούσουμε επίσης και νέα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο νέο της δίσκο που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. Στο δεύτερο μέρος της παράστασης δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπουδαίων συνθετών που όλοι λατρεύουμε να τραγουδάμε.

Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς στη Κιθάρα και στο τραγούδι, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, στον τζουρά και στον μπαγλαμά, και ο Νίκος Παπαναστασίου στην επιμέλεια της ορχήστρας, στο πιάνο και στο ακορντεόν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.