Παιδικό αποκριάτικο πάρτυ στο Κλειστό την Κυριακή και συναυλία με τους «Opera Chaotique» στο Μ. Γκύζη το Σάββατο

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων διοργανώνουν δύο δωρεάν αποκριάτικες εκδηλώσεις το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου 2018.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:00 σε συνεργασία με το Μέγαρο Γκύζη οι Opera Chaotique μετά από πολλές διεθνείς εμφανίσεις έρχονται στη σκηνή του Μεγάρου Γκύζη για μία ξεχωριστή παράσταση γεμάτη σουρεαλιστική φαντασία, ανατρεπτικό χιούμορ κι ένα εκρηκτικό μουσικό κράμα ενός τραγουδιστή όπερας, ενός ντράμερ και μιας σοπράνο.

Η Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Σαντορίνης. Το Κλειστό Γυμναστήριο από τη 13:00 μέχρι τις 20:00 θα φορέσει τα αποκριάτικά του και θα στήσει ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτυ. Την «αυλαία» της εκδήλωσης θ’ ανοίξουν τα χορευτικά σχήματα του Δήμου Θήρας που επιμελείται η κα Σταματίνα Ξιάρχου και θα παρουσιάσουν το παραδοσιακό γαϊτανάκι. Στη συνέχεια τα παιδιά θα μπουν στον ειδικά διαμορφωμένο αγωνιστικό χώρο με τις αποκριάτικες στολές τους, όπου θα τους περιμένουν υπέροχα φουσκωτά παιχνίδια, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης διαγωνισμούς, Face Painting, μπαλονοκατασκευές, κλόουν, σοκολατοπόλεμο, μουσική, χορό και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε όλους.