Παιδική Παράσταση «Λάχανα και Χάχανα» και Συναυλία με τους Χαΐνηδες

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου για να παρακολουθήσετε δύο εξαιρετικές παραστάσεις.

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη θα παρουσιάσει το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα, Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα». Μία σύγχρονη μουσική παιδική παράσταση με εξαιρετικούς συντελεστές, γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια και πατίνια. Φυσικά όλα αυτά στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα». O Τάσος Ιωαννίδης έγραψε την μουσική και το πρωτότυπο σενάριο με τραγούδια έξυπνα, γλυκά, αστεία, που πέρα από την εκπαιδευτική τους χρησιμότητα είναι και πολύ διασκεδαστικά και σκηνοθετεί μαζί με τον Χρήστο Τριπόδη μία παράσταση με δράση, φαντασία, γέλιο, χαρά και τραγούδι, με χαρακτήρες πολύ γνώριμους από την καθημερινή ζωή των παιδιών και άλλους φανταστικούς παρμένους από τον κόσμο του ονείρου.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου στη σκηνή του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα ανέβουν οι υπέροχοι Χαΐνηδες για να μας χαρίσουν μία βραδιά γεμάτη από διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια. Σε μια συναυλία στην οποία «απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους», οι χαΐνηδες μας υπόσχονται μια μουσική παράσταση όπου «πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ’ αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης».

Ώρα Έναρξης: 20:30
Η είσοδος είναι ελεύθερη