Επίσκεψη ΕΠΑΛ Θήρας στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Τη χαρά να φιλοξενήσουμε τριακόσια είκοσι παιδιά περίπου από τον Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας είχαμε την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στα πλαίσια της 4ης πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού.

Αγόρια και κορίτσια συνοδεία των εκπαιδευτικών του σχολείου τους χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου στα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Επίσης, επισκέφθηκαν και το Δημοτικό Στάδιο Φηρών προκειμένου να μυηθούν στα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Οι μαθητές διασκέδασαν κι έπαιξαν για περισσότερο από τρεις ώρες, κατανοώντας πως η άθληση είναι πρωτίστως μία ευχάριστη δραστηριότητα και αποκτώντας παράλληλα μία πολύτιμη εμπειρία συμμετέχοντας σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις. Μάλιστα, οι καθηγητές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να εμφυσήσουν στα παιδιά το πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους και του υγιούς ανταγωνισμού. Να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά των μαθητών ήταν άψογη τόσο εντός, όσο κι εκτός παρκέ, ενώ οι καθηγητές αποχωρώντας δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση και το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για τη βοήθεια που τους παρείχαν.