Έπεσε η «αυλαία» των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων

Με την πανελλήνια πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα» όπου πρωταγωνιστούν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν ολοκληρώθηκαν οι φετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ) και του Δήμου Θήρας.

Από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου ο προαύλιος χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου «μεταμορφώνονταν» πότε σε μουσικό stage και πότε σε θεατρική σκηνή, «πλημυρίζοντας» από υπέροχες μελωδίες, από ταξιδιάρικες ιστορίες και φυσικά από χαρούμενες παιδικές φωνές.

«Ναυαρχίδα» των εκδηλώσεων για έκτη συνεχόμενη χρονιά ήταν το «Φεστιβάλ Στρογγύλη», όπου για πρώτη φορά φέτος «απλώθηκε» σε διάρκεια, πραγματοποιώντας μία συναυλία κάθε Παρασκευή του Αυγούστου και φτάνοντας στην «κορύφωσή» του μ’ ένα τριήμερο συναυλιών το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Η Γεωργία Νταγάκη, η Μιρέλα Πάχου, οι Χαΐνηδες, οι Active Member, ο Χρήστος Θηβαίος, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γιώργος Ανδρέου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, οι Πυξ Λαξ και ο Παύλος Παυλίδης μαζί με τους B-movies πέρασαν φέτος από τη σκηνή του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, χαρίζοντας μας μερικές αξέχαστες βραδιές.

Τρία παιδικά έργα (το παιδί που τόλμησε, τα λάχανα και χάχανα, μια τρελή – τρελή ΑΒ), δύο θεατρικές παραστάσεις (Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων, Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα) κι ένα Stand Up Comedy Show (Ελευθερίου – Κρόμπας) συμπλήρωσαν το… παζλ των φετινών μας εκδηλώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι συναυλίες και οι παραστάσεις προσφέρθηκαν δωρεάν στο κοινό, το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας αλλά και φάνηκε να ενθουσιάζεται με τη φετινή δομή του προγράμματός, γεμίζοντάς μας με ικανοποίηση και περηφάνια.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη SeaJets για τη χορηγία της στις μετακινήσεις και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας για άλλη μία χρονιά.